Wilt u een unieke show, geheel naar uw eigen wensen en ideeën?

Dat kan met een animatie op maat!

Bij DTL werken creatieve programmeurs die vrijwel elke gewenste animatie kunnen creëren. U kunt ook kiezen voor een combinatie van animaties op maat met onze bestaande animaties. Wij beschikken over een zeer uitgebreide collectie bestaande ontwerpen waaruit u een keuze kunt maken.

In veel gevallen wordt het storyboard aangeleverd door de klant; u kent uw bedrijf immers het best.

Voorbeelden

De laseranimaties vertellen een verhaal, úw verhaal. Dit kan een chronologische weergave zijn van de geschiedenis en toekomst van uw bedrijf, een productieproces van grondstof tot eindproduct of de introductie van een nieuw logo.

Een combinatie van bestaande en op maat gemaakte animaties is bijvoorbeeld een wereldbol die uit het heelal tevoorschijn komt, waarna Europa en vervolgens Nederland geprojecteerd wordt. Daarna verschijnt de plaats van uw vestiging, met aansluitend de op maat gemaakte animaties. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Werkwijze

Aan de hand van uw wensen maken wij een storyboard, of u levert zelf een storyboard aan. Hiermee maken wij een eerste programmering die u als video via internet kunt bekijken. Daarna bespreken we de eventueel gewenste veranderingen en passen we het concept aan tot dit volledig naar uw tevredenheid is. Voor het programmeren gebruiken we bij DTL alleen maar hoogwaardige programma’s, zoals Pangolin voor laserontwerp en -design, en Cinema 4D voor het direct converteren van professionele animaties met camerabewegingen.

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?