Specialist in Laser en Multimedia shows

DTL Lasertechniek heeft zich gespecialiseerd in laser en alle mogelijkheden die er zijn op dit gebied. Door meer dan 30 jaar ervaring, kwalitatief het beste materiaal en de constante behoefte naar unieke en innovatieve shows, kunnen wij een onvergetelijk spektakel voor u neerzetten. Het gehele proces voeren wij voor u uit: van eerste idee, naar het maken van de show en uiteindelijk het uitvoeren ervan. Wij kunnen met trots zeggen dat wij al voor vele opdrachtgevers in binnen- en buitenland lasershows hebben mogen verzorgen.

Ons team

DTL heeft een zeer ervaren en creatief team van programmeurs. Wij creëren alle laseranimaties zelf, van eenvoudige 2D-plaatjes tot complexe 3D-animaties. Deze kunnen wij op maat voor u maken, maar u kunt ook putten uit de grote hoeveelheid bestaande ontwerpen die wij in de loop der jaren hebben gemaakt.

Soorten evenementen

Wij hebben lasershows uitgevoerd tijdens veel verschillende evenementen, zoals bedrijfsopeningen, jubileums, personeelsfeesten, huwelijken, verjaardagsfeesten en festivals. Voor vrijwel elke gelegenheid bieden wij een passend concept. DTL doet er alles aan om voor u een zo mooi en goed mogelijke show neer te zetten.

Voorproefje?

Wilt u graag een voorproefje, zodat u met eigen ogen kunt zien hoe een lasershow verloopt? Dat kan in onze lasershow-demostudio. Neem contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

 

Erkend SBB leerbedrijf

DTL Laser is een erkend leerbedrijf. Deze erkenning is verstrekt door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dit betekent dat wij vakmensen opleiden door het bieden van een stageplaats. We zijn trots op deze erkenning! Kijk voor onze actuele stageplaatsen op deze website

Over SBBdtl-laser-erkend-leerbedrijf-sbb

Bij SBB werken middelbaar beroepsonderwijs en bedrijfsleven samen om mbo-studenten de beste praktijkopleiding te bieden met uitzicht op een baan. SBB ondersteunt zowel (leer)bedrijven als het beroepsonderwijs. Het bedrijfsleven krijgt wat het nodig heeft en studenten zijn beter voorbereid op de toekomst. Meer informatie vind je op de website van SBB.

Smurfitkappa Lasershow Binnen Effecten

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?