Lasershows binnen

Een binnenlasershow kan geheel naar uw wensen en ideeën worden ingevuld. U kunt kiezen voor laseranimaties op maat of een themashow met een beamshow, waarin vlakken, stralen, tunnels en andere 3D-lasereffecten te zien zullen zijn. Een combinatie van verschillende shows is ook mogelijk. Daarnaast kan een lasershow worden aangevuld met videobeelden, foto’s, lichteffecten en special effects. Of het nu gaat om een opening, een productpresentatie, een personeelsfeest of een jubileum, DTL zorgt altijd voor een passende show. U kunt ook kiezen voor enkel lasereffecten, bijvoorbeeld bij een dansfeest of festival, die manueel bediend worden.

DTL biedt voor vrijwel elke gelegenheid een passend concept. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u een unieke show? Geheel naar uw eigen wensen en ideeën?

Dat kan met een animatie op maat!
Bij DTL werken creatieve programmeurs die vrijwel elke gewenste animatie en show kunnen creëren. U kunt ook kiezen voor een combinatie van animaties op maat met onze bestaande themashows.

Locatie en opstelling

Een binnenshow kan vrijwel overal plaatsvinden, bijvoorbeeld in een bedrijfspand, partycentrum, fabriekshal of feesttent. De opstelling van de lasers en het projectiescherm is grotendeels afhankelijk van de locatie.

Lichtinval

Het is belangrijk dat de locatie tijdens de show zo donker mogelijk is. Verlichting moet tijdens de show uitgeschakeld zijn en invallend buitenlicht moet zo veel mogelijk worden voorkomen.

Rookvoorziening

De lasereffecten worden beter zichtbaar gemaakt door special rook. Tijdens de show is het noodzakelijk dat eventuele rookmelders uitgeschakeld zijn.

De Jonge Antwerpen Lasershow Binnen Effecten

Projectieschermen

Voor de laser- en videoprojecties worden vaak elektrisch bedienbare projectieschermen ingezet, projectie op waterschermen is ook mogelijk.

electrisch gaasscherm Opkikker
Waterscherm met fonteinen Leeuwarden
Emmen - Opening - Tunnel - Percussie

Geluidsinstallatie

Al onze shows zijn op muziek geprogrammeerd en de juiste muziek speelt een belangrijke rol bij de beleving van een show. Hiervoor is dan ook een professionele geluidsinstallatie noodzakelijk. DTL levert voor zowel kleine als grote shows een professionele installatie.

lasershow, muziek bij Lasershow, Geluidsinstallatie, lasershows
De Jonge Antwerpen Multimediashow Lasershow Binnen

Themashows

De themashows waaruit een keuze gemaakt kan worden zijn o.a. Flight into History, Typisch Nederlands, Europa, Bevrijding en Koningsdag. Een themashow is er ook voor een verjaardag of huwelijksfeest. Deze kant-en-klare laseranimaties kunnen op zichzelf worden ingezet, maar ook in combinatie met een op maat gemaakte animatie en een special-effectshow.

Showtime

De lasershow kan na een openingstoespraak starten met een druk op de knop, waarna de ruimte donker zal worden en de show zal starten.

Laser Show Startknop Opening Idols

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?