Multimediashows

Naast lasershows is DTL gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van multimediashows.

In onze multimediashows worden meerdere technieken gecombineerd tot een onvergetelijke show. Zo kunnen bijvoorbeeld laseranimaties aangevuld worden met videobeelden en/of foto’s, maar kunnen ook lichteffecten en speciale effecten als vlammen, CO2, confetti en vuurwerk aan een show toegevoegd worden. Waterschermen en fonteinen kunnen ook een deel uitmaken van een multimediashow.

DTL heeft, naast een groot aantal corporate shows, onder meer shows verzorgd voor: Dierenpark Emmen tijdens Winterlicht, Pretpark Darien Lake USA,  Chinalight Haren/Rotterdam en de Miracle of Lights- shows voor Attractiepark Slagharen. Verder mocht DTL ook een concept bedenken voor Stichting de Opkikker ter gelegenheid van de Super Opkikkerdag.  Zie ook de videovoorbeelden hieronder.

Enkele voorbeelden :

Festivak Experience 2019

Multimedia show tijdens beurs Festivak 2019.

China Light

De shows die we hebben mogen verzorgen bij de verschillende edities van China Light waren heel succesvol. In het bijzonder de show van China Light in Rotterdam, waarbij DTL de hele Euromast uitlichtte en deze aandachtstrekker tevens in de show meekleurde.

Door de toegevoegde waarde van onze shows tijdens China Light in Nederland werden wij uitgenodigd om de shows in China Chengdu te verzorgen, waarbij ook flyboarders aan de show werden toegevoegd. De Flyboard Nightshow is een show die gegeven kan worden op of bij het water.

Chinalight Rotterdam Lasershow Buiten Projectiescherm Laser Effecten

Miracle of Lights – Attractiepark Slagharen

De ultieme multimediashow waarin bijna alle inzetbare technieken voorkomen. Naast onder meer laseranimaties, videobeelden, waterfonteinen, speciale effecten en waterschermen, vormen de mascottes Randy en Rosie een prominente rol in het showverhaal. Een verhaal geïnspireerd op families en kinderen, gecreëerd in nauwe samenwerking met de opdrachtgever Attractiepark Slagharen. Een show om trots op te zijn.

Miracle of Lights 2o13

Miracle of Lights 2o14

Amsterdam Westpark West – Voortuinen

Drouwenerzand  – Halloween

Slagharen Miracle of light
11

Zandsculpturen Zuidlaren

Als aanvulling op de zandsculpturen, verzorgden wij voor een langere periode in een van de hallen van de Prins Bernhardhoeve een multimediashow waarin het ontstaan van de Hondsrug in de ijstijd centraal stond. Vele aspecten van multimediatoepassingen waren in deze show te zien. Voor deze show was er een prachtig gepast decor ontworpen, waarop met meerdere beamers videomapping werd toegepast. Onze projectiebol was bij aanvang van de show in een ‘krater’ in het decor verstopt en werd tijdens de show, ondersteund met effecten als movingheads, stroboscopen en rook, in korte tijd opgeblazen. Een zeer indrukwekkend moment. Op deze projectiebol werden video- en laserprojecties afgebeeld en verder werd de show ondersteund met fonteinen en vlammen.

Festivak Experience 2019

Winterlicht Dierentuin Emmen

Dierentuim Emmen

Sportclub Silvolde 100 jaar

100 jaar sportclub Silvolde waarbij laser en videobeelden, en licht en vuurwerk gecombineerd werden tot een emotionele en indrukwekkende show.

Multimedia lasershow Sportclub Silvolde met vuurwerk

Multimedia lasershow Sportclub Silvolde

10 jaar Cascaderun Hoogeveen.

DTL sloot de Cascaderun 2016 af met een adembenemende eindshow ! 10 jaar cascade run in Hoogeveen.

De eindshow dit jaar was volgens het plein vol publiek spectaculairder dan ooit. In een half uur was de geschiedenis van de Cascaderun te zien op een enorm videoscherm. Dit allemaal omlijst met lasers, vuur, vuurwerk en geluid. Het bracht het massaal toegestroomde publiek tot meezingen, dansen en applaudiseren.

Multimedia show Cascaderun Hoogeveen uitlichten gebouw
Cascaderun Multimedia lasershow

Stichting de Opkikker

Voor stichting de Opkikker heeft DTL een op maat gemaakte show ontworpen. Deze show vindt plaats tijdens de afsluiting van de Super Opkikkerdagen, waarbij langdurig zieke kinderen en hun ouders of begeleiders een superdag meemaken. Zo zijn er kinderen die met de brandweer meerijden en mogen blussen, het mogen ervaren om artiest te zijn en rijden in een echte limousine begeleid door politiemotoren.  Na de vele activiteiten die er die dag plaatsvinden, sluiten we de dag af met een lasershow voor jong en oud. Een superkikker neemt vanaf de kikkerplaneet de gasten mee op avontuur. Na een reis tussen sterren en planeten komt de superkikker aan op aarde en bezoekt de Eemhof, waar hij de dagactiviteiten nog een keer tevoorschijn laat komen. Een show met laser, licht en waterschermen die we met veel plezier voor het goede doel hebben gemaakt. En als we dan de reacties van de mensen zien, dan weten we weer waar we het voor doen.

electrisch gaasscherm Opkikker

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?