Huwelijksfeest

tekst met hartjes

Gaat u binnenkort trouwen of kent u iemand die in het huwelijksbootje stapt? De huwelijksshow van DTL is een originele, indrukwekkende aanvulling op deze bijzondere dag. De show bestaat uit spectaculaire 3D-lasereffecten en passende laseranimaties, zoals de ringen en de bruidstaart. Daarnaast voegen wij animaties van belangrijke momenten uit het leven van het bruidspaar aan de show toe. Denk bijvoorbeeld aan de geboortedata, de eerste ontmoeting en speciale gebeurtenissen. Door het gebruik van muziek door ons of uzelf geselecteerd, maken we de show nog specialer. De show is een bijzondere beleving, die menig gast niet onberoerd zal laten.

DTL_Laser_Huwelijksfeest

U krijgt een fullcolor lasershow inclusief aangepaste ‘bruiloftshow’ en een 3D special-effectshow naar keuze. Voor de show is een professionele geluidsinstallatie noodzakelijk. Meestal kunnen we gebruikmaken van de geluidsinstallatie van de band of DJ, maar wij beschikken ook over een eigen geluidsinstallatie.

20221007_215426

Huwelijksaanzoek

duif

Eindelijk is het zover: je hebt je keuze gemaakt en je weet het zeker, maar hoe ga je het hem/haar op een onvergetelijke manier vragen? Een spannend en emotioneel moment en wij helpen graag een begin te maken met de volgende stap in jullie leven.

We kunnen met laserprojectie  jouw aanzoek projecteren op een willekeurig gebouw of juist op een gebouw of object waar jullie iets mee hebben. Zo hebben we meerdere projecties voor huwelijksaanzoeken mogen verzorgen, onder andere op de Erasmusbrug in Rotterdam, de Amsterdam Arena, het Okura Hotel in Amsterdam, de Martinitoren in Groningen en ook op verschillende verjaardagen en feesten. De toekomstige bruiden wisten totaal niet wat er ging gebeuren en werden compleet verrast. Tot op heden hebben alle dames volmondig  ‘ja’ gezegd, veelal met traantjes in de ogen. Een heel mooi moment om op video vast te leggen en niet meer te vergeten.

duif2

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?