Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Voor inmiddels alweer het 6e achtereenvolgende seizoen verzorgde DTL Laser de show “Miracle of Lights” in Attractiepark Slagharen!

Magisch. Betoverend. Spectaculair. Dat is Miracle of Lights: een lichtjesparade met aansluitend een avondspektakel. Het werd van 3 oktober 2018 tot en met 6 januari 2019 gevierd. Zodra de zon is gaan slapen en de schemer valt, ontsteken wij het licht. Niet één lampje, of honderd tegelijk. Nee, duizenden lichtjes veranderen het park van het ene op het andere moment in een magische omgeving.

De betoverende lichtjesparade wil je niet missen. Deze bestaat uit fraaie voertuigen begeleid door prachtige muziek! Als de bonte stoet het centrale plein bereikt, volgt het avondspektakel. Help Randy & Rosie met hun zoektocht naar het magische licht, maar let goed op want de Red Bandits liggen op de loer! Tijdens deze zoektocht word je verrast door een ongekende happening met lasers, fonteinen, projecties, vuurwerk en sfeervolle muziek.

Miracle of Lights Teaser

Miracle of Lights – volledige show

Gerelateerde projecten

©2019 dtllaser.nl

of

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?