Tholen 650 jaar

Tholen 650 jaar Stadsrechten. Na een jaar vol met activiteiten werd op de dag dat Tholen 650 jaar geleden Stadsrechten kreeg een lasershow gegeven. De show vond plaats op de grote parkeerplaats bij het oude zwembad. Al gauw bleek dat er een paar duizend bezoekers op het spektakel af waren gekomen. In de op maat gemaakte lasershow werd naast een kleurrijk schouwspel de geschiedenis van Tholen 650 jaar op een grote projectiebol geprojecteerd.

show laser Tholen 650 jaar

Lasershow neemt bezoekers mee door de geschiedenis van Tholen –  bron Thoolse Bode

THOLEN – Stichting Tholen 650 jaar pakte gisteravond groots uit met een lasershow op het parkeerterrein aan de Zoekweg in Tholen.

Het was woensdag precies 650 jaar geleden dat Tholen-stad haar stadsrechten kreeg van Jan van Blois. Volgens burgemeester Ger van de Velde – de Wilde werd iedereen ‘in een half uur meegenomen met lichtbeelden door de wereldgeschiedenis’.

“We zagen prachtige lijnen en golfspel van licht en kleur op het ritme van de muziek. Dit werd aangevuld met mooie beelden van de karakteristieke gebouwen van Tholen-stad”, aldus de burgemeester.

Lasershow tijdens 650 jaar Tholen

Gerelateerde projecten

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?