Studentencorps viert lustrum TU Delft 2008

Het Delfts Studenten Corps bestond in 2008 160 jaar. En dat wordt groots gevierd. Voor het lustrum werd het oude hoofdgebouw van de TU Delft aan de Julianalaan verbouwd tot een feestpaleis. Het feest vond plaats van zaterdag 12 tot en met vrijdag 25 juli. Om de feestgangers op een indrukwekkende manier aan het feest te laten beginnen hadden de studenten ook het voorterrein fors aangepakt.

Zo is er in het midden van het voorterrein een grote vijver gegraven waarover een loopbrug geplaatst is. Over deze loopbrug is een doorzichtige tunnel gebouwd waarop een waterschild ( scherm) gemonteerd is. De gasten lopen onder het waterscherm door naar de hoofdingang. Tevens zijn er in de vijver twee grote fonteinen geplaatst. Op dit waterscherm, hebben we gedurende enkele avonden van het feest, met een groene diode laser een welkomstboodschap geprojecteerd wat verassende reacties opleverde.

Tevens hebben we het fraaie oude pand en de fonteinen uitgelicht met speciale spots. Met deze spots kunnen we het pand en de fonteinen in bijna alle kleuren laten veranderen, wat bij aankomst van de gasten een sprookjesachtig geheel oplevert. Verder hebben we in de toren naast het gebouw ook een krachtige laser opgesteld die net als in Nijmegen tijdens de 4 daagse (zie Electrabel ) een stralenpatroon van laserstralen over de stad heen schiet.

Gerelateerde projecten

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?