IBC LED TANKS

IBC tanks met krachtige full color led verlichting zijn echte eye-catchers. De tanks zijn inzetbaar als mobiele bar, verlichte sta-tafels maar ook als dansblokken bij festivals en overige evenementen. Daarnaast kunnen IBC led tanks een aanvulling zijn op decors maar kunnen ook ingezet worden om een sfeervolle entree te creëren bij een gebouw of feesttent. De tanks  zijn voorzien van high power led verlichting waardoor deze ook met veel omgevingslicht goed zichtbaar zijn.  De Led tanks kunnen in bijna alle gewenste kleuren gezet worden, maar kunnen ook in een prachtige color loop langzaam verkleuren.

Totaal 80 stuks beschikbaar

De led tanks werden o.a. ingezet bij de opening van het voetbalstadion Zwolle, Miracle of Lights in attractiepark Slagharen en bij de Dam tot Damloop in Zaandam waarbij de deelnemers met een kleurrijk en gevarieerd kleurenpatroon de laatste 300 meter voor de finish werden binnengehaald.

Op de laatste led tanks voor de finish stonden uitgelichte dansers met vlaggen te zwaaien en de deelnemers de laatste meters aan te moedigen.

20150908_174259
20150908_174321
20150908_174306

Technische specificaties:

De leds in de ledtank zijn voorzien van RGBWA en UV.
Voeding 230V, ook op interne accu te gebruiken.
Wireless onderling te koppelen.
Wireless DMX aanstuurbaar.
IR afstandsbediening.

IBC Led tanks met high power led verlichting

©2016 dtllaser.nl

Log in with your credentials

Forgot your details?