Waterscherm vallend (watergordijn)

Het watergordijn is een groot ‘projectiescherm’ van vallend water met een hoge dichtheid. Het scherm is zeer geschikt voor laser- en videoprojectie.
Daarnaast kan het waterscherm als scheidingswand worden gebruikt en met led of effect verlichting worden uitgelicht. Wij gebruiken het watergordijn regelmatig in shows, maar het kan ook worden ingezet bij filmopnames, optredens van artiesten of op een beurs.

OPSTELLING

De minimale breedte van een watergordijn is drie meter. Wij kunnen dit naar wens voor u uitbreiden door meerdere delen van 3 meter naadloos aan elkaar te koppelen. Het watergordijn wordt meestal opgehangen aan een truss-constructie en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Wij plaatsen de constructie boven een opvangbak of bassin, van waaruit het benodigde water naar een scherm met drielagen-nozzles wordt gepompt. Deze nozzles zorgen ervoor dat het water als een dicht gordijn naar beneden valt. Als u gebruikmaakt van een podium, dan kunnen wij roosters in het podium verwerken waar de opvangbak onder staat.
Voor videoprojectie op het watergordijn is het noodzakelijke een beamer te gebruiken met een hoge licht opbrengst. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 WATERGORDIJN & FONTEINEN LEEUWARDEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?