Attractiepark Slagharen – Miracle of Lights

DTL Lasertechniek verzorgd ook dit jaar weer de multimedia shows tijdens Miracle of Lights en Winter Slagharen in attractiepark Slagharen. Een magisch en sprookjesachtige afsluiting van Miracle of Lights en Winter Slagharen met een spectaculaire avondshow met lasers, lichteffecten, muziek, fonteinen, laseranimaties en projecties op een projectiebol. Dit jaar uniek met interactieve lichtstaven voor het publiek welke in de show zijn verwerkt. Een uniek spektakel voor alle bezoekers.

U kunt deze show nog bezoeken, voor meer informatie zie http://www.slagharen.com

Attractiepark Slagharen eindigt het jaar met een grote finale; het Overijsselse park brengt een spectaculaire avondshow met lasers, lichteffecten, muziek, fonteinen, projecties en vuurwerk. Het vernieuwde avondspektakel dat het jarige Attractiepark Slagharen de gasten sinds voig jaar aanbied staat al heel lang op het verlanglijstje. “We zijn er achter de schermen al jaren mee bezig”, zegt een woordvoerder van het vorig jaar vijftigjarige park.

“We willen iets neerzetten waarvan mensen écht onder de indruk zijn.”

De show staat in het teken van alweer meer dan een halve eeuw Attractiepark Slagharen en is van 3 tot en met 26 oktober dagelijks te zien, steeds rond sluitingstijd.

Spektakel

In de grote slotshow met lasers, muziek, lichteffecten, fonteinen, projecties, watergordijnen en vuurwerk werd ook het geliefde Miracle of Lights geïntegreerd. Die lichtjesparade, met miljoenen lampjes op acht grote wagens en een vijftigtal dansers, vierde ook een jubileum: de stoet trok voor het tiende jaar door het park. De Miracle of Lights-parade gaat aan de slotshow vooraf. Midden in het park, bij de fontein bij de ingang en de grote zweefmolen Apollo, komt de voorstelling tot een apotheose. “De fontein en de Apollo worden onderdeel van de show”, vertelt de woordvoerder. “De show is zo vormgegeven dat iedereen het idee heeft in het centrum te staan. Wat de bezoekers te zien kregen? Lasers die op een bol, watergordijnen en fonteinen werden geprojecteerd, laseranimaties, muziek. Het is een uniek spektakel!” Nieuw dit jaar zijn o.a. de interactieve licht-toverstafjes die gesynchroniseerd meekleuren tijdens de show. Daarnaast is de show op vele punten nog mooier en spectaculairder geworden. Overtuig U zelf !!

Making of video

[kleo_testimonials]

Gerelateerde projecten

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?