J de Jonge Flowsystems Antwerpen

J. de Jonge flowsystems opende op zaterdag 18 juni 2011 d.m.v. een multimedia-lasershow twee nieuwe bedrijfshallen in Antwerpen.
In een zeer korte periode van overleg en voorbereidingen heeft DTL de opening mogen verzorgen van de nieuwe bedrijfshallen van J. de Jonge flowsystems in Antwerpen. Dit gehele project hebben wij technisch mogen ontwerpen en uitvoeren. Zo werden de nieuw te openen hallen binnen enkele dagen omgetoverd tot een sfeervolle feest locatie waarbij de juiste inzet van techniek en verlichting het totaalbeeld samen met het decor meer dan het gewenste resultaat opleverde.
Voor de officiële openings handeling heeft de jongste generatie van De Jonge met een druk op de knop de hal mogen openen. Na het indrukken van de knop werd spannende muziek hoorbaar en werd het waterscherm geactiveerd welke aan de voorkant en over de volledige breedte van het podium opgehangen was.

De Jonge Antwerpen Lasershow Binnen Effecten
De Jonge Antwerpen Multimediashow Lasershow Binnen

Door een paraplu op te steken kon de directie van De Jonge Flowsystems door het waterscherm heen lopen waarna vervolgens de lasershow gestart werd. De lasershow bestond ook hier uit een multimedia-show waarbij oude en nieuwe videobeelden met laser animaties gecombineerd werden. Deze show leverde met name door de inzet van oude videobeelden ondersteunt met aangrijpende muziek zeer emotionele en ontroerende momenten op.

Naast de animaties was er uiteraard het show spektakel waarbij meerdere kleuren lasers ingezet werden. Uiteindelijk eindigde deze wervelende show met ook een projectie op het waterscherm.

Gerelateerde projecten

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?