Ten Brinke Groep 115 jaar

DTL bedacht het volledige concept en verzorgde de technische productie voor het 115 jarig jubileum van Ten Brinke Group. Een feestavond geopend met een spectaculaire multimedia show met onder andere volledige video projectie op het dak van de Neptunus Structures ocean tent, live acteurs en percussie.

Showimpressies

De geschiedenis van Ten Brinke begint in het jaar 1902, het jaar waarop grondlegger Theodorus ten Brinke als zelfstandig aannemer aan de basis staat van vier generaties ondernemers en het huidige internationale netwerk van 26 vestigingen met rond de 800 medewerkers.

115 jaar samen bouwen

Ten Brinke Group bestaat 115 jaar en dit jubileum werd half september groots gevierd. Het eigen bedrijfsterrein werd omgebouwd tot eventlocatie met een hoofdrol voor de prachtige tent accommodatie ‘Ocean’ van Neptunus, voorzien van onder andere foodtrucks, een wijnbar, comfortabele lounge, uitgebreide en gevarieerde zitplekken met fraai designmeubilair, een grote dansvloer en podium. De avond van 15 september werd spectaculair geopend met een totaal nieuw concept: Een speciaal voor dit jubileum door ons op maat gemaakte laser-multimediashow beginnend in het jaar 1902 met oprichter Theodorus in zijn werkplaats….. tot het hoogtepunt in 2017 met een rondom videopresentatie op het dak van de ‘Ocean’ tent van Neptunus. Ondersteund met acteurs en live-percussie Nog nooit eerder vertoond !

Op zaterdag 16 september werd deze presentatie meermaals herhaald tijdens de open dag voor het personeel met diverse activiteiten voor de families met kinderen.

Sfeerimpressies

Inrichting

‘Samen zetten we de volgende stap’

Gerelateerde projecten

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?