Batman projectie op diverse gebouwen

ROTTERDAM

DTL Lasertechniek veranderde in opdracht van Warner Bros de skyline van Rotterdam voor even in het domein van Batman! Ter gelegenheid van de release van de meest spectaculaire film van het jaar, The Dark Knight op DVD en Blu-Ray, verlichtte een even zo spectaculaire laserprojectie het centrum van Rotterdam. Op het drukke Hofplein trok de unieke laserprojectie met beelden van de vleermuis en de Joker de volledige aandacht van passerend publiek. Jong en oud werden enthousiast verrast door de immense projectie die van vele honderden meters haarscherp zichtbaar was.

 

ANTWERPEN

Zoals aangekondigd liet Batman de release van de film van het jaar, The Dark Knight (2008), op DVD, Blu-ray disc en VOD niet onopgemerkt voorbijgaan. Ondanks het ijskoude weer, zond de held zijn stralen over Antwerpen en bekoorde zowel nietsvermoedende als voor de laserprojectie alerte voetgangers en automobilisten.
Wie het einde van de Meir naderde en de Kipdorpvest inkeek, kreeg een onbelemmerd zicht op Batmans lasercapriolen, maar ook de mensen op de Frankrijklei en de Franklin Rooseveltplaats konden er volop van genieten. Vervolgens verlegde hij zijn actieterrein naar het bioscoopcomplex, waarop de vlijmscherpe stralen vanuit de Statiestraat verder gingen met hun lichtspel.

Gerelateerde projecten

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?