Project Omschrijving

Arnhem heel weekend in the spotlights

Licht uit, spot aan! Arnhem en de Arnhemmers zijn een weekend lang het middelpunt van een wervelende show met een enorme waterprojectiemuur, zeven gigantische schermen, laserkanonnen, een imposante LED-wall en een overdonderende geluidsinstallatie. State of the Image: hier moet je bij zijn!

Op 23 en 24 september vindt het AV festival State of the Image in Arnhem plaats. State of the Image is een groots en gratis toegankelijk Arnhems feest. Het telt maar liefst drie wereldpremières, laat talloze films zien en biedt muziek, lasershows, VJ’s, televisie, video en DJ’s. Arnhemmers zelf zijn het middelpunt van dit festijn vol dans, muziek en beeld. State of the Image mag gerust omschreven worden als een smakelijke mix van geluid, beeld en lasers.

“Beeld en geluid vloeien samen tot een zinderende smeltkroes waarbij alles draait om beleving. Het maakt van State of the Image een avontuur voor ogen en oren, waarbij de bezoeker van het festival soms ook nog eens zelf de regie in handen mag nemen”, belooft Arjen van Kempen, organisator van het AV festival.

Bron: De Gelderlander.

De Eusebius Kerktoren van 93 meter

Bovenin de kerktoren hebben we een krachtige diode-laser geplaatst die een waaier-patroon van laserstralen over de stad Arnhem en het show terrein heen schoot. De stralen waren tot in Nijmegen zichtbaar.

Vanaf het showterrein  was de toren het middelpunt van de show en lag precies in het verlengde van het podium. Op het podium hebben wij een waterscherm opgebouwd, waarop een deel van de laseranimatie + videobeelden geprojecteerd werden.

Videoschermen vormden samen met de lasers , de toren en het waterscherm het decor van State of the Image 2005. Voor dit project hebben we 5 lasers ingezet. Deze zorgden samen voor het knallende einde van dit evenement.

 

Gerelateerde projecten

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?