Disclaimer

DTL Lasertechniek doet haar uiterste best om de inhoud van haar website www.dtllaser.nl zo veel mogelijk actueel, gebruikersvriendelijk, correct en compleet te maken. Het is uiteraard mogelijk dat bepaalde inhoud intussen is verouderd, incorrect of niet meer helemaal compleet is. Aan de inhoud van www.dtllaser.nl kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. DTL Lasertechniek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade, die op welke wijze dan ook is ontstaan, als gevolg van de inhoud of het gebruik van deze site.

Privacy

De via onze site binnengekomen email wordt vertrouwelijk behandeld door DTL Lasertechniek. De persoonlijke gegevens die u doorgeeft, worden uitsluitend voor dat doel gebruikt waarvoor u ze ook heeft verstrekt.

Copyright

DTL Lasertechniek behoudt alle auteursrechten op de verstrekte informatie via de website van DTL Lasertechniek , inclusief alle beeldmerken, foto’s, logo’s en videomateriaal. Niets uit de tekstuele inhoud of grafische afbeeldingen op deze site mag zonder schriftelijke toestemming van DTL Lasertechniek openbaar worden gemaakt, verspreid en/of gedupliceerd.

©2024 dtllaser.nl

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?